bedoelde je ... ?

  • Sorry! We hebben geen antwoord voor je gevonden.

Staat je vraag er niet bij?  Neem dan contact met ons op.

contact

hoe werken de regisseurs van Het nederlandse pensioenfonds?

Vanaf het eerste contact merk je het al: Het nederlandse pensioenfonds werkt met persoonlijke aanspreekpunten, elk met een eigen expertise om te helpen van begin tot eind. Wie zijn ze en wat doen ze voor je?

stap 1

je sluit aan bij Het nederlandse pensioenfonds

Een van onze welkomstregisseurs verkent samen met jou of ons APF bij je organisatie en je werknemers past. Wij adviseren niet maar geven je de informatie die nodig is. Wij hebben niet de intentie om je pensioenregeling ‘even snel’ bij ons onder te brengen. Wel om een passend aanbod te doen en een nauwe samenwerking aan te gaan.

stap 2

pensioenregeling wordt ingericht

Als je hebt besloten mee te doen met Het nederlandse pensioenfonds, komt de instapregisseur in beeld. Hij begeleidt het instaptraject. Hij zorgt voor instapgemak en neemt overstapstress weg. Zijn rol zit er pas op als de deelnemers de welkomstbrief hebben gekregen, de eerste premiebetalingen zijn gelukt en je aangeeft dat je goed geholpen bent en het beheer naar behoren loopt.

stap 3

je bent aangesloten

Als je bent ingestapt in ons fonds, ben je onderdeel van een kring. Dan neemt de kringregisseur het stokje over. Hij is het aanspreekpunt voor jou en je werknemers en helpt bij vragen die je hebt. Hij is de smeerolie tussen bestuur, belanghebbendenorgaan en je bedrijf.

stap 4

bijna met pensioen

Wij helpen je werknemer natuurlijk met alles rondom zijn of haar pensioen. Maar speciaal voor de fase vlak voor pensionering is er voor de werknemers de pensioenregisseur. Hij helpt bij de persoonlijke voorbereiding op het pensioen. Zowel op financieel gebied als bij de menselijke kant van het met pensioen gaan, omdat we weten dat stoppen met werken een belangrijk moment in het leven is. De regisseur zorgt ervoor dat je werknemers begrijpen wat de ‘waarde’ is van hun pensioen en helpt ze op weg met de keuzes die ze kunnen maken. Hij organiseert bijeenkomsten en gaat in gesprek om te zien waar behoefte aan is.

Ben je geholpen met dit antwoord?

dummy-persoon-ronald

Ronald is senior pensioenspecialist en Welkomstregisseur van Het nederlandse pensioenfonds. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ronald.

Ronald