bedoelde je ... ?

  • Sorry! We hebben geen antwoord voor je gevonden.

Staat je vraag er niet bij?  Neem dan contact met ons op.

contact

waarom zou ik Het nederlandse pensioenfonds adviseren aan mijn klanten?

Het nederlandse pensioenfonds onderscheidt zich van andere aanbieders in de markt. Graag overtuigen we je waarom dat zo is.

we spreken de taal 1

we spreken de taal
met ervaren bestuursleden uit de pensioenfondsenwereld en een eigen bestuursbureau herkennen we de dilemma’s van pensioenfondsen en werkgevers voor de toekomst. En begrijpen als geen ander wat hen bezighoudt.

Het nederlandse pensioenfonds staat volledig achter de gedachte van solidariteit en het delen van de risico’s. Wat we toevoegen is management in fondsbesturing.  Daarmee lossen we het  governance probleem van fondsen op en opereren we goedkoper dan zij in de huidige situatie kunnen. Een eigen bestuursbureau heeft de kennis in huis om het beleid zelfstandig uit te voeren en zorgt voor een optimale ondersteuning van het bestuur.

Lees meer over het bestuur en onze organisatiestructuur .

onafhankelijk 2

onafhankelijk
Het nederlandse pensioenfonds is opgericht vanuit de overtuiging dat het APF een innovatieve en duurzame oplossing kan bieden in de markt voor collectieve pensioenen. Er is bewust de keuze gemaakt voor een ‘eigen’ naam en een vrije keuze in uitbestedingspartners. De keuze om het fiduciair management bij een onafhankelijke partij (Kempen Capital Management) onder te brengen draagt bij aan de onafhankelijke positionering van Het nederlandse pensioenfonds. Er is geen commerciële prikkel of druk om veranderingen aan te brengen die niet in het voordeel zijn van de deelnemer.

Lees meer over de uitbestedingspartners van Het nederlandse pensioenfonds

solide 3

solide en gericht op continuïteit
Het nederlandse pensioenfonds is bezig om een succesvol pensioenfonds neer te zetten dat klaar is voor de toekomst.

Door samen te werken met partners als a.s.r. (sinds 1720) en Van Lanschot Kempen (sinds 1737) borgen we dat we er ook over 40 jaar nog zijn voor de uitkeringen. Zij staan garant voor een lange termijn commitment. De jarenlange ervaring van a.s.r. als pensioenuitvoerder zorgen er voor dat je een uitstekende service krijgt. Kempen Capital Management zorgt er voor dat de pensioengelden verantwoord worden belegd met oog voor rendement. We hechten daarbij veel waarde aan duurzaamheid.

Lees meer over de rol van Kempen Capital Management  en a.s.r.

wendbaar 4

wendbaar
we hebben gekozen voor een nieuw en modern administratiesysteem dat aan alle eisen van deze tijd voldoet. Dat zorgt voor een efficiënte uitvoering gericht op de toekomst. We hebben geen last van legacy. Op het gebied van communicatie stappen we in op de nieuwste ontwikkelingen om flexibel en wendbaar te kunnen reageren op alle wijzigingen die op ons af gaan komen. Onze fiduciair manager is in staat om bestaande portefeuilles vrijwel naadloos over te nemen waardoor er geen onnodige transitiekosten ontstaan.

Lees meer over het administratiesysteem  en de toegevoegde waarde van Kempen Capital Management als fiduciair manager.

persoonlijk 5

persoonlijk
“wie snel wil gaat alleen, wie ver wil gaat samen” is een motto dat Hnpf omarmt. We geloven in de kracht van samenwerking als oplossing om tot een beter pensioen te komen voor deelnemers in een collectiviteit. De persoonlijke aandacht die je, je klanten en hun deelnemers van onze regisseurs ontvangen zijn gericht op verbondenheid en een langdurige relatie. Van klant worden tot en met de laatste uitkering!

Lees meer over onze regisseurs.

Meer weten over Het nederlandse pensioenfonds? Neem dan contact met mij op of vraag een offerte aan.

Ben je geholpen met dit antwoord?

dummy-persoon-ronald

Ronald is senior pensioenspecialist en Welkomstregisseur van Het nederlandse pensioenfonds. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ronald.

Ronald