bedoelde je ... ?

  • Sorry! We hebben geen antwoord voor je gevonden.

Staat je vraag er niet bij?  Neem dan contact met ons op.

contact

waarom zou ik als pensioenfonds kiezen voor Het nederlandse pensioenfonds?

Het nederlandse pensioenfonds onderscheidt zich op 5 punten van andere aanbieders in de markt. Graag vertellen we je waarom.

we spreken de taal 1

we spreken jullie taal en begrijpen de dilemma’s
Met ervaren bestuursleden uit de pensioenfondsenwereld en een eigen bestuursbureau herkennen we als pensioenfonds de dilemma’s voor de toekomst en begrijpen we als geen ander wat jullie bezighoudt. Wij spreken jullie taal!

Het nederlandse pensioenfonds staat volledig achter de gedachte van solidariteit en het delen van de risico’s. Wat we toevoegen voor jullie is management in fondsbesturing. Daarmee lossen we jullie governance probleem op en opereren we goedkoper dan je in de huidige situatie kunt. Een eigen bestuursbureau heeft de kennis in huis om het beleid zelfstandig uit te voeren en zorgt voor een optimale ondersteuning van het bestuur.

Lees meer over ons bestuur en onze organisatiestructuur .

krachtig belanghebbenden-orgaan 2

krachtig belanghebbendenorgaan
Wij geloven in een krachtig belanghebbendenorgaan (BO). Het nederlandse pensioenfonds hanteert een onafhankelijk bestuursmodel waarbij samenwerking met het BO van groot belang is. Niet alleen om te weten wat belanghebbenden belangrijk vinden, maar ook omdat het onafhankelijk toezicht biedt. Door deelname aan het BO krijgen jullie de sleutel in handen op de belangrijke beleidsbeslissingen. Daarvoor bieden we veel ruimte en werken we aan een optimale samenwerking en open dialoog tussen bestuur en BO. Een Kringregisseur ondersteunt het BO bij de uitvoering van haar taken en is de smeerolie tussen BO, bestuur en werkgever.

Lees meer over de Kringregisseur

solide 3

solide en gericht op continuïteit
Het nederlandse pensioenfonds is bezig om een succesvol pensioenfonds neer te zetten dat klaar is voor de toekomst.

Door samen te werken met partners als a.s.r. (sinds 1720) en Van Lanschot Kempen (sinds 1737) borgen we dat we er ook over 40 jaar nog zijn voor de uitkeringen. Zij staan garant voor een lange termijn commitment. De jarenlange ervaring van a.s.r. als pensioenuitvoerder zorgt er voor dat je een uitstekende service krijgt. Kempen zorgt er voor dat de pensioengelden verantwoord worden belegd met oog voor rendement. We hechten daarbij veel waarde aan duurzaamheid.

Lees meer over de rol van Kempen  en a.s.r.

wendbaar 4

wendbaar
We hebben een nieuw en modern administratiesysteem dat aan alle eisen van deze tijd voldoet. Dat zorgt voor een efficiënte uitvoering gericht op de toekomst. We hebben geen last van legacy. Op het gebied van communicatie stappen we in op de nieuwste ontwikkelingen om flexibel en wendbaar te kunnen reageren op alle wijzigingen die op ons af gaan komen. Onze fiduciair manager is in staat om bestaande portefeuilles vrijwel naadloos over te nemen waardoor er geen onnodige transitiekosten ontstaan.

Lees meer over het administratiesysteem en de toegevoegde waarde van de fiduciair manager.

persoonlijk 5

persoonlijk
“Wie snel wil gaat alleen, wie ver wil gaat samen” is een motto dat Het nederlandse pensioenfonds omarmt. We geloven in de kracht van samenwerking als oplossing om tot een beter pensioen te komen voor deelnemers in een collectiviteit. De persoonlijke aandacht die jullie van onze regisseurs zult ontvangen, van klant worden tot en met de laatste uitkering, zijn gericht op verbondenheid en een langdurige relatie.

Lees meer over onze regisseurs

Opgericht met een eigen naam, een onafhankelijk bestuursbureau en een onafhankelijke fiduciair manager. Er is geen commerciële prikkel of druk om veranderingen aan te brengen die niet in het voordeel zijn voor de deelnemer.

Geïnteresseerd in een nadere kennismaking? Neem dan contact met mij op, of vraag een offerte aan.

Ben je geholpen met dit antwoord?

Ernö is senior pensioenspecialist en Welkomstregisseur van Het nederlandse pensioenfonds. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ernö.

Ernö