bedoelde je ... ?

  • Sorry! We hebben geen antwoord voor je gevonden.

Staat je vraag er niet bij?  Neem dan contact met ons op.

contact

Welkom Arcadis!

geplaatst op 02-07-2018 door Francis

Hartelijk begroeten we alle nieuwe deelnemers van Arcadis. Per 1 juli is de pensioenregeling van Arcadis officieel ondergebracht bij Het nederlandse pensioenfonds. Fijn dat jullie er zijn!  

Pensioenkring Arcadis
Arcadis heeft een eigen collectiviteitkring gekregen, Pensioenkring Arcadis. Dus met eigen premie, eigen beleggingen en een eigen Belanghebbendenorgaan. We hopen dat alle Arcadianen zich snel bij ons thuis voelen. Wij doen ons best jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Vragen?    
Veel antwoorden op vragen zijn al terug te vinden op onze website. En ook op de tijdelijke landingspagina; www.hetnederlandsepensioenfonds.nl/arcadis kun je meer informatie vinden. Kun je toch niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact met ons op.