bedoelde je ... ?

  • Sorry! We hebben geen antwoord voor je gevonden.

Staat je vraag er niet bij?  Neem dan contact met ons op.

contact

Piet Molenaar nieuw lid raad van toezicht

geplaatst op 13-07-2018 door Francis

De raad van toezicht van Het nederlandse pensioenfonds heeft per 1 juli 2018 een nieuw lid. Piet Molenaar (1962) volgt Alex de Waal (1965) op.

Piet Molenaar verdiende zijn sporen in de wereld van vermogensbeheer en pensioenen. Hij bekleedde diverse functies als interim-manager, fiduciair beheerder en adviseur bij pensioenfondsen en vermogensbeheerders. Thans is hij actief als onafhankelijk bestuurder en (intern) toezichthouder bij pensioenfondsen. Binnen de raad van toezicht krijgt Piet in het bijzonder vermogensbeheer en (integraal) risicomanagement als aandachtsgebied.

Alex de Waal neemt om persoonlijke redenen afscheid. Het nederlandse pensioenfonds dankt Alex heel hartelijk voor zijn inzet en grote betrokkenheid bij het fonds en wenst hem alle goeds voor de toekomst toe.