bedoelde je ... ?

  • Sorry! We hebben geen antwoord voor je gevonden.

Staat je vraag er niet bij?  Neem dan contact met ons op.

contact

Jindal Films kiest voor Het nederlandse pensioenfonds

geplaatst op 06-02-2019 door Ernö

Jindal Films Europe Kerkrade B.V. heeft haar pensioenregeling per 1 januari 2019 ondergebracht in Collectiviteitkring 1 van Het nederlandse pensioenfonds. Deze kring is de grootste open DB-collectiviteitkring van Nederland.

Collectiviteitkring 1 van Het nederlandse pensioenfonds is met een premie volume van circa € 25 miljoen en 7.000 deelnemers de grootste open DB-collectiviteitkring in de markt. Ook de pensioenregelingen van de Efteling, DAS, ONE en VNV zijn in deze kring opgenomen.

Peter Hartman, Operations & Maintenance Manager Jindal Films Europe Kerkrade B.V.: ‘Wij hebben heel bewust voor de Collectiviteitkring 1 van Het nederlandse pensioenfonds gekozen, vanwege het indexatiepotentieel en de premie dekkingsgraad van Collectiviteitkring 1. We hebben er het volste vertrouwen in dat Het nederlandse pensioenfonds de uitvoering van onze pensioenregeling succesvol zal voortzetten.’

Francis van Bergenhenegouwen, directeur van het bestuursbureau van Het nederlandse pensioenfonds: ’Wij bedanken Jindal voor het vertrouwen in Het nederlandse pensioenfonds en wij heten de deelnemers en gepensioneerden van Jindal van harte welkom. We zijn er trots op dat steeds meer werkgevers de toegevoegde waarde van onze persoonlijke dienstverlening weten te waarderen.’

Jindal Films Europe Kerkrade B.V. is een internationaal opererend bedrijf dat innovatieve oplossingen biedt op het gebied van verpakkingen. De vestiging in Kerkrade is een productietak.

Het nederlandse pensioenfonds is opgericht in januari 2016 en voert de pensioenregeling uit voor meerdere werkgevers. Het heeft een open collectiviteitkring: Collectiviteitkring 1, en een besloten kring: Pensioenkring Arcadis. Het totale vermogen bedraagt circa € 1,4 miljard. Het pensioenfonds staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en wordt bestuurd door een onafhankelijk bestuur. Het nederlandse pensioenfonds heeft een vrije keuze in uitbestedingspartners. De pensioenuitvoering is uitbesteed aan a.s.r., het fiduciair management aan Kempen Capital Management.