bedoelde je ... ?

  • Sorry! We hebben geen antwoord voor je gevonden.

Staat je vraag er niet bij?  Neem dan contact met ons op.

contact

Antargaz kiest voor Het nederlandse pensioenfonds

geplaatst op 25-03-2019 door Ronald

Dé propaangasexpert van Nederland, Antargaz kiest voor Het nederlandse pensioenfonds

Met ingang van 1 januari 2019 heeft Antargaz haar pensioenregeling ondergebracht in Collectiviteitkring 1 van Het nederlandse pensioenfonds. Deze kring is de grootste open DB-collectiviteitkring van Nederland.

Collectiviteitkring 1 van Het nederlandse pensioenfonds is met een premie volume van circa € 25 miljoen en 7.000 deelnemers de grootste open DB-collectiviteitkring in de markt. Ook de pensioenregelingen van de Efteling, DAS, ONE, VNV en Jindal Films Europe Kerkrade B.V. zijn in deze kring opgenomen.

Marcel Janssen, directeur van Antargaz:”We hebben heel bewust voor Collectiviteitkring 1 van Het nederlandse pensioenfonds gekozen. Wat voor ons daarbij de doorslag gaf was een goede regeling voor onze werknemers, met een goede balans tussen kosten en risico.”

Francis van Bergenhenegouwen, directeur van het bestuursbureau van Het nederlandse pensioenfonds: ’Wij bedanken Antargaz voor het vertrouwen in Het nederlandse pensioenfonds en wij heten de deelnemers van Antargaz van harte welkom. We zijn er trots op dat steeds meer werkgevers de toegevoegde waarde van onze persoonlijke dienstverlening weten te waarderen.’

Antargaz is dé propaangasexpert van Nederland. Zowel voor particulieren als voor bedrijven heeft Antargaz de juiste energieoplossingen in de vorm van propaan, butaan of mengels van deze gassen. Antargaz Nederland is onderdeel van Antargaz Benelux en maakt samen met Antargaz Frankrijk deel uit van het beursgenoteerde Amerikaanse UGI Cooperation.