bedoelde je ... ?

  • Sorry! We hebben geen antwoord voor je gevonden.

Staat je vraag er niet bij?  Neem dan contact met ons op.

contact

Stichting Pensioenfonds B&S kiest voor Het nederlandse pensioenfonds!

geplaatst op 10-12-2020 door Francis

Stichting Pensioenfonds B&S heeft de pensioenregeling per 1 december ondergebracht in Collectiviteitkring 1 van Het nederlandse pensioenfonds. Het betreft de opgebouwde pensioenaanspraken-en rechten met een vermogen van circa € 75 miljoen. Ook de toekomstige pensioenopbouw van de ± 800 medewerkers is door de B&S werkgevers ondergebracht bij Het nederlandse pensioenfonds. 

Collectiviteitkring 1 is de grootste open DB-collectiviteitkring van Nederland met een belegd vermogen van € 500 miljoen, een totale jaarpremie van ca. € 32 miljoen en 5.000 actieve deelnemers. Ook de pensioenregelingen van de Efteling, DAS, VNV, Jindal Films, Antargaz, ORTEC International en Ortec Finance zijn in deze kring opgenomen. Het nederlandse pensioenfonds telt 5 kringen, met ruim 45.000 deelnemers, een belegd vermogen van ruim € 5 miljard en is één van de grootste APF’en van Nederland. 

Peter Kruithof, CFO B&S: “Het verheugt ons dat we in deze bijzondere tijden aansluiting hebben gevonden bij een groeiend en krachtig APF als Het nederlandse pensioenfonds. De aansluiting bij Het nederlandse pensioenfonds brengt ons, naast een verbeterd kostenevenwicht, de gewenste continuïteit in de pensioenopbouw voor de werknemers van B&S.”

José Suarez Menendez, voorzitter bij Het nederlandse pensioenfonds: “Wij bedanken B&S voor het vertrouwen in Het nederlandse pensioenfonds en we heten alle deelnemers van harte welkom! We zijn er trots op dat steeds meer werkgevers de toegevoegde waarde van onze persoonlijke dienstverlening waarderen.”