bedoelde je ... ?

  • Sorry! We hebben geen antwoord voor je gevonden.

Staat je vraag er niet bij?  Neem dan contact met ons op.

contact

Succesvolle éérste betalingen Pensioenkring Randstad Groep én Pensioenkring OWASE!

geplaatst op 27-01-2020 door Francis

Vrijdag 24 januari bereikte Het nederlandse pensioenfonds een enorme mijlpaal. Het verzorgen van de uitkeringen voor twee nieuwe kringen Pensioenkring Randstad Groep en Pensioenkring OWASE.

Naast de reguliere werkzaamheden voor de bestaande kringen van Het nederlandse pensioenfonds zijn binnen 4 maanden tijd de administraties voor de 2 nieuwe kringen ingericht. De gegevens zijn succesvol overgebracht vanuit de oude uitvoeringsorganisaties.

Het Randstad-pensioenfonds was tot en met 31 december 2019 een gesloten fonds met circa 16.000 deelnemers en een belegd vermogen van € 1,2 miljard. De opgebouwde pensioenaanspraken en pensioenrechten zijn bij Het nederlandse pensioenfonds ondergebracht in een eigen pensioenkring, onder de naam Pensioenkring Randstad Groep.

Stichting Pensioenfonds OWASE voerde tot en met 31 december 2019 de pensioenregeling uit van de bij de werkgeversvereniging OWASE (WVO) aangesloten ondernemingen. Bij het pensioenfonds OWASE zijn 26 bedrijven met 4.550 deelnemers aangesloten. De collectieve waardeoverdracht bedroeg € 950 miljoen.

Door de komst van de 2 nieuwe kringen behoort Het nederlandse pensioenfonds nu tot de top van de APF-markt in Nederland met een belegd vermogen van € 3,6 miljard en 37.000 deelnemers.