bedoelde je ... ?

  • Sorry! We hebben geen antwoord voor je gevonden.

Staat je vraag er niet bij?  Neem dan contact met ons op.

contact

welke uitbestedingspartners heeft Het nederlandse pensioenfonds

Het nederlandse pensioenfonds besteedt een aantal werkzaamheden uit aan externe partners. Allemaal professionele partijen die op hun eigen gebied toonaangevend zijn in Nederland.

pensioenadministratie
a.s.r. is een stabiele top-3 verzekeraar en behoort met een omzet van 4 miljard en een solvabiliteit van 190% (Solvency II) tot de grootste verzekeraars van Nederland. Er werken 3.375 medewerkers. a.s.r. verzorgt de pensioenadministratie voor 21.000 werkgevers.
Kijk voor meer informatie op de site van a.s.r.

fiduciair manager
Kempen Capital Management heeft een bewezen trackrecord in het bedienen van pensioenfondsen op het gebied van fiduciair management.  Er werken 210 medewerkers en Kempen Capital Management heeft een vermogen van 99 miljard euro onder beheer. Het team voor fiduciair management is een van de grootste in Nederland. Kempen Capital Management biedt relaties wereldwijd toegang tot efficiënte indexbeheerders en/of gespecialiseerde vermogensbeheerders.

Kijk voor meer informatie op de site van Kempen Capital Management 

custodian
Kasbank is de Europese specialist voor de bewaarneming en administratie van effecten en hoogwaardige risico- en rapportagediensten. Voor Het nederlandse pensioenfonds verzorgt zij de beleggingsadministratie. Op dit moment bewaart en beheert Kasbank ruim € 450 miljard euro aan Assets under Administration. Er werken circa 700 medewerkers.

Kijk voor meer informatie op de site van Kasbank
 

Verder laat Het nederlandse pensioenfonds zich actuarieel ondersteunen door Sprenkels & Verschuren en voor accountancy door KPMG.
a.s.r. treedt op als herverzekeraar voor de risico's van overlijden en arbeidsongeschiktheid in Collectiviteitkring 1.

 

dummy-persoon

Francis is directeur Bestuursbureau van Het nederlandse pensioenfonds. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Francis.

Francis

gerelateerde vragen