bedoelde je ... ?

  • Sorry! We hebben geen antwoord voor je gevonden.

Staat je vraag er niet bij?  Neem dan contact met ons op.

contact

waar staat Het nederlandse pensioenfonds voor?

Solide, wendbaar en persoonlijk. Dat is waar Het nederlandse pensioenfonds, voor staat.

Onze samenwerkingspartners a.s.r. en Kempen Capital Management staan garant voor een lange termijn commitment, zodat we er ook over 40 jaar nog zijn voor de uitkeringen. De ingelegde pensioengelden worden verantwoord belegd met oog voor rendement. We hechten daarbij veel waarde aan duurzaamheid.
We hebben gekozen voor een nieuw en modern administratiesysteem dat aan alle eisen van deze tijd voldoet. Dat zorgt voor een efficiënte uitvoering gericht op de toekomst. We hebben geen last van legacy. Op het gebied van communicatie stappen we in op de nieuwste ontwikkelingen om flexibel en wendbaar te kunnen reageren op alle wijzigingen die op ons af gaan komen.
We geloven in de kracht van samenwerking als oplossing om tot een beter pensioen te komen voor deelnemers in een collectiviteit. Het zijn de mensen die uiteindelijk het verschil maken. De persoonlijke aandacht die je van onze medewerkers ontvangt, van klant worden tot en met de laatste uitkering, zijn gericht op verbondenheid en een langdurige relatie.

Het nederlandse pensioenfonds is bezig om een succesvol pensioenfonds neer te zetten dat klaar is voor de toekomst.


 

Meer weten over wat Het nederlandse pensioenfonds voor je kan betekenen? Wij gaan graag met je in gesprek. Een afspraak is zo gemaakt.

Ben je geholpen met dit antwoord?

dummy-persoon-ronald

Ronald is senior pensioenspecialist en Welkomstregisseur van Het nederlandse pensioenfonds. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ronald.

Ronald

gerelateerde vragen