bedoelde je ... ?

  • Sorry! We hebben geen antwoord voor je gevonden.

Staat je vraag er niet bij?  Neem dan contact met ons op.

contact

wat doet de Kringregisseur?

Zodra je pensioenregeling is ondergebracht bij Het nederlandse pensioenfonds, maak je deel uit van een kring. Dan neemt de kringregisseur het stokje over van de instapregisseur, die de hele transitie heeft begeleid.

De kringregisseur maakt onderdeel uit van het bestuursbureau en weet exact hoe de kring werkt. Hij zorgt voor de informatie-uitwisseling met de verschillende groepen waar de belangenbehartiging zich op richt. Hij maakt en monitort de jaarplannen voor de kring in opdracht van het belanghebbendenorgaan (BO). Hij is het aanspreekpunt voor beleidsmatige zaken. Voor operationele vragen kun je terecht bij de uitvoeringsorganisatie, a.s.r. Pensioenfondsen Services (APFS).

De kringregisseur communiceert actief, op een aantal vaste momenten, over het reilen en zeilen van de kring en haalt het net op bij betrokkenen over problemen, vragen, onduidelijkheden en behoeften.

Ben je geholpen met dit antwoord?

dummy-persoon

Francis is directeur Bestuursbureau van Het nederlandse pensioenfonds. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Francis.

Francis

gerelateerde vragen