bedoelde je ... ?

  • Sorry! We hebben geen antwoord voor je gevonden.

Staat je vraag er niet bij?  Neem dan contact met ons op.

contact

wie zijn jullie?

Het nederlandse pensioenfonds is opgericht in januari 2016 op initiatief van a.s.r. Uitkeren wat werkgever en werknemer met elkaar afspreken en ervoor zorgen dat deelnemers de waarde van hun pensioen begrijpen. Dat is onze doelstelling.

Dit doen we met de kennis van nu en met een nieuwe kijk op pensioenuitvoering. Want één ding is zeker: de pensioenwereld gaat de komende jaren onherroepelijk veranderen!

Als algemeen pensioenfonds (APF) kunnen wij het pensioen van meerdere werkgevers tegelijk uitvoeren en de pensioenuitvoering overnemen van andere pensioenfondsen. We maken daarbij gebruik van een open collectiviteitkring en besloten kring. In onze Collectiviteitkring 1 zitten meerdere werkgevers: de Efteling, DAS, Ocean Network Express, Jindal Films, Antargaz en de Vereniging van Verkeersvliegers. Arcadis heeft een eigen collectiviteitkring: Pensioenkring Arcadis.  De vermogens tussen de kringen zijn en blijven gescheiden. 

Wij staan onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

dummy-persoon

Francis is directeur Bestuursbureau van Het nederlandse pensioenfonds. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Francis.

Francis

gerelateerde vragen